Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța Prevenirea violenței, bullyingului și a consumului de substanțe nocive în școli (GALERIE FOTO)

ro

12 Apr, 2022 18:18 1653 Marime text
Sursa foto ISJ Constanța
 
  • Marți, 12 aprilie 2022, în cadrul colaborării dintre Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Club Sportiv Urban Legend, s-a desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 28 Dan Barbilian Constanța prima acțiune a proiectului pilot Nonviolența este puterea ta!.
 

Programul are ca principală temă prevenirea violenței, bullyingului și a consumului de substanțe nocive în mediul școlar. Activitățile presupun susținerea unor sesiuni de informare (conform tematicii menționate) de către sportivi de performanță, practicanți ai luptelor de contact.
 

Joi, 14 aprilie 2022, la Colegiul Comercial Carol I Constanța, se va desfășura a doua activitate Nonviolența este puterea ta!, cu participarea elevilor de liceu.
 

La finalizarea celor două acțiuni instituțiile partenere vor evalua impactul obținut în rândul beneficiarilor și vor lansa proiectul în formatul final. Activitățile se vor derula la revenirea elevilor din vacanța de Paște, în toate unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Constanța.


Mai multe imagini în galeria foto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii