Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța a decis! Repartizare în ordine alfabetică și tragerea la sorți a învățătoarelor la clasa pregătitoare

ro

05 Mar, 2020 10:47 12862 Marime text

Pentru a răspunde tuturor părinților care sunt nelămuriți cu privire la modul în care se va face repartizarea copiilor în clasele pregătitoare, dar mai ales pentru că învățătoarele deja lansează ipoteza aplicării și la Constanța a repartizării în ordine alfabetică, l-am contactat pe inspectorul școlar general prof. Sorin Mihai.

A declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că în consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța s-a decis aplicarea criteriilor privind repartizarea elevilor din clasele pregătitoare în ordine alfabetică, fete – băieți, până la completarea efectivelor pe fiecare unitate de învățământ. De asemenea, la nivelul ISJ Constanța vor fi constituite comisii care, după încheierea primei etape de înscriere, vor trage la sorți numele învățătoarelor pentru fiecare clasă.

Metodologia completă privind repartizarea în clasele pregătitoare va fi prezentată public săptămâna viitoare, în cadrul unei conferințe de presă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mirela 06 Mar, 2020 09:49 Cata pierdere de vreme ! Chelului tichie de margaritar ii trebuie. De asta merge atat de bine invatamantul romanesc. In loc sa se preocupe de lucruri cu adevarat importante pentru copii (programe competitive, proiecte eficiente, dascali adevarati si cate altele) scoatem proceduri, comisii si comitete pentru repartizarea copiilor la clasa pregatitoare in ordine alfabetica, tragere la sorti, politie, publicitate,etc. WOWWWWW !!!! Cineva trebuie sa justifice inutilitatea activitatilor, nu ?
  • Ilie 05 Mar, 2020 21:48 Daca repartizarile se fac in cancelariile scolilor, doar intre profesori, este in van. Cel mai bine, la tragerea la sorti, sa participe si persoane din exterior.