Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate la Arhiepiscopie ÎPS Teodosie a premiat elevii participanţi la Olimpiada de Religie (galerie foto+documente)

ro

08 Jun, 2015 00:00 4092 Marime text
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a premiat, ieri, elevii din clasele V - XII care au participat la Olimpiada de Religie, fazele judeţeană şi naţională. Evenimentul festiv a avut loc la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“. În cadrul festivităţii, au fost premiaţi elevii care au obţinut locurile I, II, III, precum şi menţiuni la Olimpiada de Religie, faza judeţeană şi faza naţională. Ierarhul Tomisului le-a înmânat elevilor icoane, cărţi de rugăciuni şi diplome.
Vă prezentăm, în cele ce urmează, numele premianţilor.

Clasa a V-a


Elena Nehoeanu, de la Şcoala „D. Cantemir“ - locul I, Georgian Lucian Abaza, de la Şcoala „Tudor Arghezi“ din Năvodari - locul II, Simona Florentina Purice, de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Andrei“ Mangalia - locul II, Bianca Ungureanu, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Mangalia - locul II, Octavian Edutanu, de la Şcoala „I.C. Brătianu“ - locul II, Ana Maria Zaruha, de la Liceul Murfatlar - locul II, Maria Baicu, de la Şcoala Gimnazială nr. 37 - locul II, Miruna Ciortan, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia - locul II, Maria Loretta Bărbieru, de la Şcoala „I.C. Brătianu“ - locul II, Denisa Huţanu, de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Andrei“ Mangalia - locul II, Anastasia Ţuţuianu, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“ - locul II, Anamaria Libu, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ - locul II, Alexandra Elena Antonică, de la Liceul Teoretic „Ovidius“ - locul II, Monica Andreea Mitache, de la Şcoala „Ciprian Porumbescu“ - locul II, Ana-Maria Ailiesei, de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari - locul II, Cosmina Theodora Ion, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ - locul II, Andrei Zdrali, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ - locul II, Cătălina Daniela Urguţă, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ - locul III, Vlad Munteanu, de la Liceul Teoretic „Traian“ - locul III, Elena Cristiana Terciu, de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari - locul III, Andreea Ciocea, de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ din Cernavodă - locul III, Maria Bianca Pindaru, de la Şcoala „Remus Opreanu“ - locul III, Raluca Ioana Frigură, de la Şcoala Gimnazială nr. 37 - locul III, Lorena Oatu, de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Moviliţa - locul III, Iulia Roşca, de la Şcoala Gimnazială nr. 37 - locul III, Nicolas Alexe, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Mangalia - menţiune, Cristina Consferenţ, de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Ovidiu - menţiune, Răzvan Matei, de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari - menţiune, Adrian Ursache, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“ - menţiune, Andreea Constantin, de la Şcoala „Nicolae Tonitza“ - menţiune, Giulia Nagy, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ - menţiune, Simona Ioana Zaharia, de la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Mangalia - menţiune, Alexandru George Avramescu, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ - menţiune.

Clasa a VI-a

Bogdan Ionuţ Apostol, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Peştera - locul I, Andrei Botea, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brtâncuşi“ - locul I, Bianca Irimia, de la Şcoala „Constantin Brâncoveanu“ - locul I, Cristiana Elena Negricea, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ - locul I, Andreea Stroe, de la Şcoala „Constantin Brâncoveanu“ - locul I, Andrei Luchian, de la Şcoala „Gheorghe Lazăr“ - locul II, Cătălin Duţu Bejenaru, de la Şcoala „Constantin Brâncuşi“ - locul II, Albert Georgian Moşoi, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ - locul II, Raluca Gopşa, de la Liceul Murfatlar - locul II, Amalia Maria Oprescu, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Mangalia - locul I, Elisei Daniel Creţu, de la Şcoala Gimnaziala nr. 1 Peştera - locul II, Andrei Dumitru, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ - locul II, Anabela Niţă, de la Şcoala „Constantin Brâncoveanu“ - locul II, Oana Fortunescu, de la Liceul Murfatlar - locul II, Vicenţiu Rafael Grosu, de la Şcoala Gimnazială „George Enescu“ din Năvodari - locul II, Andra Diana Manea, de la Şcoala „Tudor Arghezi“ - locul II, Alina Bucătaru, de la Şcoala „Ion Borcea“ din Agigea - locul III, Paula Ghelmegencu, de la Şcoala Gimnazială „Mircea Dragomirescu“ din Medgidia - locul III, Daria Măgură, de la Şcoala „Nicolae Tonitza“ - locul III, Ştefania Cioară, de la Şcoala „Gheorghe Lazăr“ - locul III, Sergiu Costin Ciupercă, de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Andrei“ din Mangalia - locul III, Mădălina Hirizescu, de la Şcoala „Grigore Moisil“ din Năvodari - locul III, Alexia Marian, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ - locul III, Carolina Popescu, de la Şcoala „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia - locul III, Cristian Dumitru Filip, de la Şcoala nr. 1 Valu lui Traian - locul III, Ioana Preda, de la Şcoala „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia - locul III, Anamaria Delca, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ - locul III, Elena Ghizilă, de la Şcoala „Remus Opreanu“ - locul III, Timotei Popa, de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ din Techirghiol - locul III, Andreea Ciolache, de la Şcoala „Mihai Viteazul“ - menţiune, Andrei Ioan Petculescu, de la Colegiul Naţional de Artă „Regina Maria“ - menţiune, Robert Ciohodaru, de la Şcoala „Tudor Arghezi“ din Năvodari - menţiune, Razvan Culcea, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ - menţiune, Andreea Izabela Trailă, de la Şcoala „Constantin Brâncuşi“ - menţiune, Diana Andreea Condurachi, de la Liceul Murfatlar - menţiune, Denisa Mititelu, de la Şcoala Gimnazială „Ioan Borcea“ din Agigea - menţiune, Eugenia Tohaneanu, de la Şcoala Gimnazială Plopeni - menţiune, Teodora Fuduli, de la Şcoala „Mihai Viteazul“ - menţiune, Gabriela Lorena Paris, de la Şcoala „Jean Bart“ - menţiune, Maria Teodora Partenie, de la Şcoala „Mihai Viteazul“ - menţiune.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, sunt prezentate numele tuturor elevilor care au obţinut premii la Olimpiada de Religie şi care au fost premiaţi de Arhiepiscopul Tomisului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii