Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan- Al. Rosetti” din cadrul Academiei Române, în ajutorul elevilor și profesorilor Întrebări și răspunsuri privitoare la programa școlară de limba și literatura română

ro

10 Jun, 2021 08:33 1075 Marime text

  • Întrebări & răspunsuri privitoare la programa școlară de limba și literatura română.
  • În primul material din această serie,Adina Dragomirescu, cercetător la Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan - Al. Rosetti” din cadrul Academiei Române, prezintă o serie de informații privind domeniul foneticii și al fonologiei.
Ministerul Educației, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan - Al. Rosetti” din cadrul Academiei Române și Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație vin în sprijinul elevilor și al cadrelor didactice cu un ciclu de patru sesiuni de întrebări & răspunsuri dedicate explicării unor noțiuni de limba română din programa școlară de gimnaziu și programa de examen la disciplina Limba și literatura română pentru Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a (EN VIII).

În cele patru sesiuni, înregistrate și disponibile online pe canalele Ministerului Educației, specialiști din Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan - Al. Rosetti” abordează conținuturi ce vizează elemente de construcție a comunicării (de limbă și comunicare).

În primul material din această serie, doamna Adina Dragomirescu, cercetător la Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan - Al. Rosetti” din cadrul Academiei Române, prezintă o serie de informații privind domeniul foneticii și al fonologiei.

Sursa foto-text: Facebook/ Academia Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii