Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorul școlar general Sorin Mihai „Nu școala a fost vinovată în toamnă pentru creșterea incidenței“

ro

12 Feb, 2021 14:19 1923 Marime text

Invitat la ZIUA Live, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Sorin Mihai, a explicat că, în toamna trecută, nu școala a fost vinovată pentru creșterea incidenței.
 
Sorin Mihai a explicat că toți oamenii trebuie să fie responsabili în această perioadă și să evite aglomerațiile, făcând în acest sens referire și la situațiile din această perioadă înregistrate la munte, pe pârtii, ori în mall-uri.
 
De asemenea, inspectorul școlar general a precizat, ca răspuns al întrebărilor adresate de jurnaliștii ZIUA de Constanța, că au voie copiii cu pachețel la școală, dar acesta să nu fie consumat în zonele aglomerate.
 
„Nu școala a fost factorul care a condus la creșterea ratei incidenței. Mai mult decât atât, trebuie să ținem cont de toate regulile pe care le impunem în uniotățile de învățământ și suntem în școală cu masca pe față și ne întrebăm de ce la sport trebuie să păstrăm masca. Se află în discuție și o modificare în acest sens la sport și știm foarte bine că activitățile sportive se defășoară tot cu distanțare. Dacă în școală avem aceste măsuri și suntem precauți, îndrumăm elevii și părinții să respecte regulile, cred că același lucru cred că ar trebui să se întâmple și când mergem la munte ori la mall. Trebuie să se înțeleagă: dacă vrem să se depășească această situație, trebuie să avem un comportament care să ne sprijine“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii