Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța au fost lansate clasele de învățământ profesional în sistem dual (galerie foto)

ro

15 Sep, 2021 15:12 2348 Marime text
  • Elevii, și băieți și fete, au fost extrem de încântați de oportunitatea de a învăța o meserie într-o companie dezvoltată. 
  • Elevii claselor de Dual au vizitat cele două companii, unde au avut ocazia să ia contact cu directorii generali și cu îndrumătorii de practică din rândul companiilor
 
Pe 13 septembrie a început un nou an școlar, iar cu această ocazie, la Constanța au fost lansate și clasele de învățământ profesional în sistem dual. Acestea sunt administrate de Asociația Firmelor Constănțene pentru partenerii de practică, Umex și Romcim.
 
La început de an școlar elevii claselor de Dual au vizitat cele două companii, unde au avut ocazia să ia contact cu directorii generali și cu îndrumătorii de practică din rândul companiilor. De asemenea, elevilor li s-a comunicat nivelul de cunoștințe pe care doresc companiile să îl atingă pentru a fi performanți.
 
De asemenea, Asociația Firmelor Constănțene le-a comunicat care este sprijinul de care elevii vor beneficia pe parcursul celor 3 ani de Dual din partea asociației și îndrumarea pe care o vor primi astfel încât să atingă performanța dorită de companie și să-și păstreze avantajul de a primi bursă și a avea un loc de muncă stabil și un venit optim după finalizarea perioadei de învățământ professional în sistem dual.
 
Elevii, și băieți și fete, au fost extrem de încântați de oportunitatea de a învăța o meserie într-o companie dezvoltată, cu experiență pe segmentul fiecăreia de piață. Totodată, elevii au primit uniforme de lucru din partea îndrumătorilor de practică din cadrul Umex și Romcim și au fost impresionați de baza oferită de cele două companii în ce privește cariera lor viitoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii