Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenţia părinţilor! Care sunt grădiniţele cu orar prelungit deschise în această vacanţă

ro

30 Jun, 2018 00:00 3669 Marime text
Ca în fiecare vară, cea mai mare provocare pentru părinţii constănţeni este găsirea unei variante de a-şi şti copiii în siguranţă cât ei se află la muncă.
 
În acest sens, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a gândit şi vara aceasta o reţea de grădiniţe cu orar prelungit care vor fi deschise în lunile iulie şi august. Prof. Irinela Nicolae, inspector şcolar pentru învăţământ preşcolar, declara pentru ZIUA de Constanţa că în municipiu a fost structurată perioada de funcţionare ţinându-se cont de cartierele pe care le deservesc grădiniţele.
 
Aşadar, în luna iulie vor fi deschise în municipiul Constanţa grădiniţele „Mugurel”, „Amicii”, nr. 44, nr. 57, nr. 2, nr. 8, nr. 53, „Dumbrava minunată”, „Roboţel”, „Steluţele mării”, „Perluţele mării”, urmând ca în luna august aceste unităţi să fie închise pentru reparaţii şi igienizare.
 
În luna august vor fi deschise grădiniţele „Căsuţa de turtă dulce”, nr. 42, „Gulliver”, nr. 6, nr. 45, nr. 33, nr. 10 şi „Lumea poveştilor”, acestea urmând a fi închise pentru igienizare în luna iulie.
 
La nivelul întregului judeţ Constanţa sunt prinse în program 29 de unităţi, celor din municipiu alăturându-se câte două grădiniţe în Năvodari şi Medgidia, iar câte o unitate în Lumina, Hârşova, Cumpăna şi Ovidiu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii