Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniţa Năsturel, structură a Şcolii Marin Ionescu Dobrogianu, va intra în reabilitare

ro

30 Nov, 2017 00:00 3545 Marime text
Şcoala Gimnazială nr.16 „Marin Ionescu Dobrogianu“ din municipiul Constanţa vrea să reabiliteze grădiniţa Năsturel, care este structură a unităţii şcolare. Valoarea estimată a contractului este de 86.423,16 lei.
 
Contractul constă în executarea lucrărilor de construcţii de reparaţii curente grădiniţa Năsturel, după cum urmează: demolari, construiri, transport resturi provenite din lucrare, demontări de corpuri de iluminat tip, inclusive tijele şi globurile, scoaterea conductorilor, reparaţii la tavanele din răşinoase, tavanele din gipscarto, vopsire, zugrăveli lavabile, finisaje transparente pe suprafeţe, transportul rutier al pământului sau molozului.
 
Ofertantul are obligaţia de a prezenta autorităţtii contractante oferta de preţ sub formă de deviz exprimată în lei fără TVA pe manoperă şi materiale. Oferta va fi însoţită de documente din care să rezulte capacitatea de îndeplinire a cerinţelor prevăzute, respectiv o copie din care să rezulte principalul obiect de activitate. Ofertantul are obligaţia de a crea un produs în catalogul SEAP cu denumirea: "Reparaţii grădiniţa Nasturel". Contractul va fi atribuit pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“. Termen limita primire oferte este data de 04.12.2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 02 Dec, 2017 08:44 joi 30noiembrie se lucra la gradinita