Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa, reabilitată de Solid House (galerie foto)

ro

10 Sep, 2019 00:00 4333 Marime text
Dezvoltatorul imobiliar Solid House se implică în dezvoltarea comunităţii locale. Iată că prin implicarea societăţii, micuţii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa vor învăţa în spaţii renovate. Compania Solid House a executat mai multe lucrări de reparaţii la unitatea şcolară. Printre acestea se numără: holuri şi scări placate, băi renovate, precum şi faţada clădirii reabilitată.
 
Ieri la ceremonia de deschidere a noului an şcolar 2019-2020 la Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa au participat, alături de copii, părinţi, educatoare şi reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar Solid House.
 
„Am discutat cu doamna director Georgeta Adam, care ne-a prezentat care sunt necesităţile unităţii şcolare. Am analizat solicitarea şi am decis să facem mai multe reparaţii. Astfel, au fost placate holurile şi scările, au fost renovate băile, a fost renovată faţada clădirii. Am ales această grădiniţă, deoarece este foarte aproape de proiectul imobiliar pe care în dezvoltăm pe strada Corbului. Acesta nu este singurul proiect al nostru pe care îl dezvoltăm în beneficiul comunităţii locale. Vor urma şi altele“, a declarat Emel Veli, director vânzări Solid House.
 
"Solid House a trăit emoţiile de început al noului an şcolar alături de copiii din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr. 36 Steluţele Mării de pe str. Corbului, prilej cu care a fost inaugurată renovarea prin sponsorizare a acestei unităţi de învăţământ. Ne dorim că preşcolarii şi cadrele didactice să îşi desfăşoare activitatea într-un mediu cât mai plăcut, de aceea am încercat să efectuăm toate lucrările de reparaţii necesare în vederea realizării acestui lucru. Ne bucură entuziasmul şi implicarea cu care a fost întâmpinată acţiunea noastră şi le dorim micuţilor preşcolari un an plin de succese şi multe realizări! Noi construim mai mult decât o casă, construim o comunitate SOLIDă", au transmis reprezentanţii companiei.
 
La rândul său, directorul unităţii de învăţământ, Georgeta Adam, le-a urat micuţilor, educatoarelor şi părinţilor succese în noul an şcolar. Ulterior, a dat citire mesajului inspectorului şcolar general, prof. Petrică Miu, la deschiderea anului şcolar 2019-2020. „Deschiderea anului şcolar 2019-2020 ne oferă bucuria revederii, speranţa unui început în
dezvoltarea noastră şi în parcursul educaţional pe care îl dorim memorabil în realizări şi bucurii. Cu fiecare an care trece, ne îndreptăm gândurile cu recunoştinţă către cei care pun permanent bazele învăţământului dobrogean, cu entuziasm către minţile tinere ale generaţiei aflate în plină formare şi către viitor, cu bucuria anticipării unor rezultate formidabile. Dragi elevi, bine aţi revenit din vacanţă! Știu că veţi dori şi anul acesta să aveţi rezultate excelente. Aveţi de partea voastră timpul, perseverenţa şi dorinţa de a fi mai buni. Bucuraţi-vă de anii de şcoală! Învăţaţi, colaboraţi şi acumulaţi experienţe frumoase!
 
Le urez bun venit în şcoală noilor elevi, celor care vor experimenta emoţiile unui colectiv nou, celor pe care întreaga şcoală îi aşteaptă cu drag! Profesorii să-i îndrume şi să le fie părinţi pentru cele câteva ore petrecute aici, iar elevii mai mari să le fie fraţi protectori, prieteni sau chiar modele demne de urmat.  (….) Școala constănţeană are o istorie a performanţei şi un parcurs de excepţie, în care va încerca să schimbe mentalităţile şi să dea curs aspiraţiilor elevilor şi părinţilor pentru un proces de învăţământ modern şi de comunicare deschisă între elevi şi profesori. În acest sens, Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa se doreşte a fi un partener educaţional care facilitează activitatea didactică la standarde înalte, care susţine, în formarea tinerilor, efortul educaţional şi valoarea culturii. Vă doresc tuturor mult succes în noul an şcolar, sănătate şi bucuria de a preţui fiecare moment petrecut în şcoală!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii