Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Bucovală se întoarce la ISJ Constanța. Minuta judecătorilor

ro

29 Jan, 2018 15:42 8403 Marime text
Astăzi, la Curtea de Apel Constanța s-a dat pronunțarea în dosarul 587/36/2017, în procesul intentat de prof. Gabriela Bucovală, inspector general, împotriva ordinului de demitere al Ministerului Educației. 

Numită în urma concursului de ocupare a acestui post, dar demisă de fostul ministru Liviu Marian Pop, alături de alți 13 „generali” din țară, în luna august a anului trecut, prof. Gabriela Bucovală revine la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, după ce șase luni acesta a fost condus de prof. Petrică Miu.

În urma deciziei instanței de anulare a ordinului de demitere din funcție, prof. Petrică Miu se va întoarce la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, unde este titular.

Oficial despre decizia magistraților:  SC.18/CA: Admite cererea. Dispune suspendarea executării Ordinului nr.4699/18.08.2017 emis de Ministerul Educaţiei Naţionale până la pronunţarea instanţei de fond. Respinge cererea de intervenţie în interes alăturat pârâtului. Executorie. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel Constanţa. Pronunţată în şedinţă publică azi, 29.01.2018 .

Decizia a fost luată, potrivit surselor noastre, de judecătorul Beatrice Mariș de la Curtea de Apel Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii