Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flashmob, organizat de ISJ Constanţa, în anul centenarului (galerie foto)

ro

30 Nov, 2017 00:00 4520 Marime text
În cea de-a doua zi a Campaniei „Mesajul meu pentru România”, derulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, elevi din 43 de unități școlare din judeţ s-au implicat cu mult entuziasm în realizarea unui Flashmob care marchează sărbătoarea națională a tuturor românilor.
 
Elevii s-au reunit alcătuind drapele, hărți ale României, mesaje pentru țara noastră dar cel mai impresionant au strigat în cor La multi ani, România!
 
„Implicarea unui număr de copii fără precedent într-o Campanie care a transmis un mesaj pentru România de Ziua Națională, precum și alăturarea la acest proiect a unor școli din țară care au fost impresionate de acțiunea noastră, mă fac să lansez invitația de a realiza un Flashmob tuturor unităților de învățământ din întreaga țară, astfel ca, în Anul Centenarului Marii Uniri, toți copiii să conștientizeze importanța acestui eveniment”, a declarat Paula Iordan, inspector școlar pentru istorie.
 
Citeşte şi:
 
Campania „Mesajul meu pentru România“, demarată de ISJ Constanţa. Şcolile s-au întrecut în cele mai frumoase urări (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii