Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Ovidius Constanța a înființat un grup consultativ

ro

05 Mar, 2021 12:41 2588 Marime text
  • Grupul Consultativ al Facultății s-a înființat cu scopul de a reuni reprezentanți ai mediului socio-economic regional pentru dezvoltarea activităților din facultate.
 
În cadrul Facultății de Matematică și Informatică (FMI) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) s-a înființat Grupul Consultativ al Facultății, cu scopul de a reuni reprezentanți ai mediului socio-economic regional, în vederea consolidării colaborării cu partenerii de tradiție ai FMI și creării cadrului pentru încheierea de noi parteneriate ce vizează dezvoltarea, în mai multe direcții, a activităților din facultate. Acest nou Comitet în domeniul IT vine în completarea Forumului Oamenilor de Afaceri înființat de către Universitatea Ovidius din Constanța.
 
În contextul inițierii Digital Innovation Hub-ului (DIH) în cadrul UOC, a avut loc prima întâlnire online a membrilor Grupului Consultativ, în cadrul căreia au fost stabilite obiectivele și rolul pe care comitetul îl îndeplinește pentru atingerea acestora. De asemenea, au fost discutate detaliile unor posibile colaborări pe proiecte de cercetare - dezvoltare care să fie implementate în cadrul DIH-lui, coordonat de prorectorul pentru digitalizare, studenți și alumni, lect. univ. dr. Alexandru Bobe.
 
La întrevedere au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ai firmelor din domeniul IT: Bluecode, Cornerstone Technologies, Evonomix, Softbinator Technologies, TeamArt Opensource, Vauban.
 
Raluca Aida ABBAS este studentă în anul II la Facultatea de Litere a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii