Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevul de la Școala Gimnazială nr. 6 din Constanța, care și-a înțepat un coleg cu un obiect ascutit, transferat la altă unitate de învățământ

ro

15 Jan, 2020 12:17 2187 Marime text
Elevul de la Școala Gimnazială nr. 6, implicat în primul semestru, într-un incident cu un coleg s-a transferat la o altă unitate de învățământ, chiar înainte de încheierea semestrului.  Drept urmare, încheierea mediei la purtare se va realiza la institutia școlara primitoare, adică la Școala Gimnazială nr. 10 M. Koiciu din Constanța.
 
Potrivit ISJ Constanța, de la momentul transferului elevul a avut probleme medicale și nu a urmat cursurile la noua unitate de învățământ. Momentan, media nu este încheiata. Școala Gimnaziala nr. 6 a transmis recomandarea scăderii acestei medii.
 
„Menționăm că exista o permanentă comunicare între cele doua unități de învățământ cu privire la acest elev. În paralel, institutiile abilitate au anchetat acest caz conform expertizei instituționale“, au transmis reprezentanții ISJ Constanța.
 
Reamintim că, în cursul semestrului I, la Școala Gimnazială nr 6 „Nicolae Titulescu" a avut loc un incident. Un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascutit. Minorul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță, iar în urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.            
 
Citește și:

„Totul a pornit de la un joc video online” Inspectorul școlar general, Sorin Mihai, despre incidentul de la școala „Nicolae Titulescu” (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii