Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de la Colegiul Economic Mangalia, premii la Concursul pe meserii, etapa județeană

ro

28 Feb, 2020 00:00 3391 Marime text

Colegiul Comercial „Carol I“ din Constanța a găzduit miercuri, 26 februarie, Concursul pe meserii pentru învățământul profesional, etapa județeană. Colegiul Economic Mangalia a fost reprezentat de trei elevi ai clasei a XI-a A profesională, pe calificarea ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație.


Clasamentul final pe județ a fost: locul I - Pleșciuc Alexandru, cu 9,39 puncte; locul II - Dan Larisa, cu 9,08 puncte; locul III - Paraschiv Ioana, cu 9,07 puncte. Aceasta s-a afirmat și prin cele 100 de puncte obținute la proba practică. Elevii au fost coordonați de profesorii Apostu Gabriela și Tudose Delia.


„A fost o premieră și o bucurie pentru Colegiul Economic Mangalia ca din trei elevi participanți, toți trei să fie pe podium. La festivitatea de premiere au participat inspectorii de specialitate Neagu Gabriela și Frangopol Daniela, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Toți elevii au fost apreciați și încurajați să-și urmeze visul!“, au transmis reprezentanții Colegiului Economic Mangalia.


Citește și:

Viitorul începe acum! Proiect de orientare în carieră pentru elevii constănțeni

Constantin Brâncuși, omagiat la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” din Medgidia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii