Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Educație la înălțime”. Prima lecție cu drona, transmisă în direct din Delta Dunării (video)

ro

06 May, 2021 15:46 1770 Marime text
  • „Educație la înălțime” este primul proiect național ce dă viață obiectivelor de dezvoltare durabilă prin 8 lecții live transmise cu drona din diferite regiuni ale României de către profesori locali, potrivit descrierii făcute de organizatori.
Prima lecție din proiectul „Educație la înălțime” a avut loc joi, pe 6 mai 2021, și a fost transmisă live din Sfântu Gheorghe, județul Tulcea, chiar din locul de vărsare a Dunării în Marea Neagră.

Lecția a inclus zboruri cu drona și experimente care au demonstrat impactul poluării asupra viețuitoarelor și vegetației din Deltă.

„Educație la înălțime” este primul proiect național ce dă viață obiectivelor de dezvoltare durabilă prin 8 lecții live transmise cu drona din diferite regiuni ale României de către profesori locali, potrivit descrierii făcute de organizatori.

Lecția din Sfântu Gheorghe a fost prezentată elevilor de către Irina Constantinescu, directoare la Eco-școala Cândești-Vale (Dâmbovița), profesoară de geografie, și Adnana Pătrășcoiu, directoare la Școala Gimnazială Sfântu Gheorghe, profesoară de franceză și coordonatoarea cercului de ecologie din școală.





Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Sursa video: Facebook/ Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii