Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ Constanţa a primit distincţie la "Școala eTwinning" (galerie foto)

ro

10 Dec, 2018 14:46 1716 Marime text
Sâmbătă, 8.12.2018, în cadrul Conferinței Naționale eTwinning, organizată de Institutul de Științe ale Educației și Centrul Național eTwinning, în București,  a avut loc ceremonia de acordare a certificatelor - Școală eTwinning.

Distincția a fost primită de 1275 de școli din țări europene, dintre care 63 de școli din România.

Acțiunea eTwinning, componentă a Programului Erasmus+ al Comisiei Europene, se adresează tuturor instituțiilor din învățământul preuniversitar, tuturor profesorilor, directorilor de unități școlare și inspectorilor școlari. 

Școlile eTwinning au o vizibilitate sporită la nivel european și formează o rețea europeană de școli eTwinning de elită. De asemenea, aceste școli sunt recunoscute ca modele în domeniul practicilor digitale, abordării creative a demersului educațional, promovării dezvoltării profesionale a cadrelor didactice și a strategiilor de învățare prin cooperare.

 Certificatele de Școală eTwinning reprezintă o recunoaștere a efortului depus de școală în vederea dezvoltării instituționale prin proiecte în parteneriat.

Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ a fost singura instituție de învățământ din județul Constanța care a primit această distincție, însoțită și de steagul Școala eTwinning.

Colegiul nostru a fost înscris pe platforma eTwinning din anul 2010. De-a lungul celor 8 ani, profesorii și elevii Colegiului au derulat proiecte valoroase, fiind recompensați cu certificate de calitate națională și europenă, primind, de asemenea, numeroase premii.

Unul dintre aceste premii a fost acordat pentru proiectul eTwinning   @ctive @nd Digita@l Citizenship Dimensions, coord. prof. Cristina Gîlă (2017-2018) -  locul I pentru utilizarea creativă a noilor tehnologii.

Sursa foto: Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ Constanţa
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii