Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

click-Educația Sesiunea de comunicări metodico-științifice „Colocvii Didactice”, organizată la Constanța

ro

21 May, 2021 10:35 1745 Marime text


În spiritul bunei colaborări cu toți partenerii educaționali, Casa Corpului Didactic Constanța organizează cea de-a XXIX-a ediție a „Colocviilor Didactice” cu scopul de a împărtăși din experiențe și exemple de bune practici, din reușitele profesionale ale colegilor din unitățile școlare.

Tema de anul acesta, click-Educația, este un prilej de a identifica oportunitățile pe care educația online le oferă, în pofida, poate, a unor limite și dificultăți întâmpinate. Descoperirea și utilizarea adecvată a unui instrument digital, feedback pozitiv din partea elevilor, aplicații gândite și adaptate pentru mediul online, un material sau un joc create în acest scop reprezintă plus-valoare în activitatea de la clasă și merită promovate în comunitatea „Colocviilor”.

Cele mai bune exemple de bune practici implementate în clasa virtuală şi care vor respecta criteriile de redactare, vor fi selectate pentru ediţia online a revistei „DYNAMIS”, ISSN 2360-5332 / ISSN-L 2360-5332.

Echipa C.C.D. Constanța invită pe toți cei interesați să citească ARGUMENTUL propus pentru tema generică click-Educația, pe care o abordăm anul acesta, regăsit pe site-ul instituției, la secțiunea „Anunțuri”. „Colocviile” sunt un prilej de reflecție asupra experiențelor acumulate în ultimul an pentru a găsi ideea, rezultatele sau propunerile ce merită a fi împărtășite celorlalți colegi, în una dintre cele trei secțiuni: PERSONAL DE CONDUCERE, PERSONAL DE PREDARE, PERSONAL DIDACTIC AUXILIAR.

Materialele se vor trimite pe adresa: ccd.cta@gmail.com, până la data de 5 iunie2021.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii