Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt candidaţii Alegeri la Consiliul Judeţean al Elevilor din Constanţa

ro

20 Nov, 2015 00:00 4075 Marime text


Pe data de 21 noiembrie 2015, începând cu ora 10.00, la Palatul Copiilor se vor desfăşura alegerile pentru Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) din Constanţa.
 
În prezent, funcţia de preşedinte al CJE Constanţa este deţinută de Miruna Apetroaiei, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“. Tânăra a fost desemnată preşedinte a CJE Constanţa în aprilie 2015, iar mandatul ar trebui să expire în aprilie 2017.
 
„Am decis să mă retrag din funcţia de preşedinte deoarece vreau să mă pregătesc mai temeinic pentru Bacalaureat şi pentru facultate. Intenţionez să dau la două facultăţi: Farmacie şi Ştiinţe politice, doresc să particip la olimpiade şi nu prea reuşesc“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Miruna Apetroaiei.
 
Revenind la alegerile de sâmbătă, precizăm că urmează să fie desemnaţi cei care vor ocupa următoarele funcţii vacante: preşedinte, vicepreşedinte 1, vicepreşedinte 2, vicepreşedinte 3, directorul Departamentului de PR şi comunicare, directorul Departamentului de cultură, educaţie şi programe şcolare, directorul Departamentului pentru învăţământul profesional, tehnic, vocaţional, directorul Departamentului pentru învăţământ gimnazial şi teoretic, precum şi redactor în Biroul de presă.
 
Ieri, au fost validate dosarele depuse de elevii constănţeni. Astfel, pentru funcţia de preşedinte al CJE Constanţa şi-au depus dosarele Andreea Bărbuleasa, elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din Ovidiu, şi Andrei Eduard Burghelia, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“. Candidatura celui din urmă a fost însă invalidată, deoarece tânărul este elev în clasă terminală.
 
Pentru funcţia de vicepreşedinte şi-a depus candidatura Gabriel Lazăr, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza“, pentru funcţia de director al Departamentului pentru învăţământ gimnazial şi teoretic a candidat Veronica Florea, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „George Călinescu“, pentru funcţia de director al Departamentului de cultură, educaţie şi programe şcolare - Adriana Cenuşe, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Decebal“, pentru funcţia de director al Departamentul de PR şi comunicare - Cristina Matei, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „George Călinescu“, iar pentru funcţia de director al Departamentului pentru învăţământ gimnazial şi teoretic - Marian Strungaru, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza“.
 
La alegeri vor participa cei 60 de preşedinţi ai consiliilor şcolare ale elevilor din judeţul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii