Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci decenii de învăţământ dobrogean, aniversate la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia

ro

05 Dec, 2018 00:00 2617 Marime text
În anul Centenarului, elevii și profesorii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia vor sărbători, mâine, începând cu ora 10.00, cinci decenii de la înființarea instituției de învățământ. La eveniment vor fi invitați foști elevi și cadre didactice care au făcut cinste liceului de-a lungul timpului.
 
Programul zilei începe cu deschidrea festivă, care va avea loc la Sala de festivități a liceului. 
 
Apoi, sub titlul „Noi suntem LTNB”, elevii vor prezenta în fața invitaților rezultatele obținute la olimpiade și concursuri școlare, proiectele naționale și europene în care școala este implicată, dar și concursul de poezii „Un poem pentru România” și Târgul provinciilor istorice, pentru a marca faptul că în anul Centenarului liceul împlinește 50 de ani de la înființare.
 
Începând cu ora 12.30, invitații vor putea participa la activități diverse desfășurate în sălile și cabinetele liceului, cum ar fi: șezătoare multiculturală, expoziție Paper krafts, expoziție Talente LTNB, viața extraterestră, Ora de net, Euroscola, jocuri de rol umoristice.
 
Ziua se va încheia cu petrecerea Casino Party, ce va avea loc începând cu ora 19.00, la sala de festivități a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”.
 
Reamintim că anul trecut, cu prilejul Conferinţei Internaţionale de Tineret „Yes Event” 2017 organizate de acest liceu, reprezentanţi din Olanda, Spania, Estonia, Polonia, Slovacia, Suedia, Finlanda, Germania, fiecare ţară având în echipă câte opt elevi şi doi profesori, au fost, timp de cinci zile, în centrul atenţiei întregii Europe.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii