Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul, în atenția IPJ Incident la Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir”. Ce spune ISJ Constanța

ro

17 Jun, 2021 19:02 4926 Marime text
  • Incident la Școala Gimnazială Nr 38 Dimitrie Cantemir Constanța
ISJ Constanța s-a sesizat în urma unui incident petrecut la Școala Gimnazială Nr 38 Dimitrie Cantemir Constanța.

Ne-am sesizat astăzi în urma unui incident petrecut la Școala Gimnazială Nr 38 Dimitrie Cantemir Constanța după o altercație între doi elevi de clasa a VI-a.

Ne-am deplasat la unitatea școlară, unde am discutat cu directoarea, cu cadrele didactice. Urmează să vă comunicăm concluziile anchetei.

Cazul este și în atenția I.P.J. Constanța. Mai multe detalii vă pot oferi în momentul în care se încheie ancheta., a precizat prof. Sorin Mihai, inspector școlar general.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi, de 12, respectiv 11 ani, ai unei școli gimnaziale, din municipiu, s-ar fi lovit reciproc, în urma unui conflict spontan.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre doi băieți în clasa a VI-a, conflictul având loc în timpul pauzei.

Precizăm faptul că aceștia au fost consiliați în prezența părinților, care își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal prevăzut de lege, respectiv 3 luni.

În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii