Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie ca-n filme pe holul instituţiei de învăţământ Ce pedepse riscă bătăuşii de la Liceul Telecom

ro

20 Jan, 2015 00:00 3304 Marime text
Agitaţie şi ţipete, ieri, la Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din Constanţa. Doi elevi au sărit la bătaie chiar pe holul instituţie de învăţământ, în urma unui conflict izbucnit spontan.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei de învăţământ, ieri, în jurul orei 12.00, un elev de 15 ani a fost lovit de unul de 16 ani. Profesorii au sesizat ambulanţa, pentru că unul dintre ei a avut nevoie de îngrijii medicale. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii Secţiei 3, care au stabilit că, în urma unei discuţii în contradictoriu, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Elevul de 15 ani a fost lovit de cel de 16 ani.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare.

Liliana Bârlădeanu, directorul Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii a declarat că elevii vor fi sancţionaţi după ce Comisia de cercetare disciplinară va finaliza ancheta. „Cei doi riscă o notă mai mică la purtare, eliminarea pentru 5 zile de la cursuri sau mutarea disciplinară la o altă unitate de învăţământ“, ne-a explicat Liliana Bârlădeanu.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii