Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2021. Sesiunea a II-a Ce subiecte au avut de rezolvat absolvenții la proba scrisă la Limba și literatura maternă (documente)

ro

19 Aug, 2021 15:28 1252 Marime text

 

  • ​În judeţul Constanţa nu s-a înscris niciun candidat pentru a susţine această probă. 
  • Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie 2021.


Astăzi, 18 august a.c., absolvenţii au susţinut ultima probă scrisă, din cadrul sesiunii a II-a a Bacalaureatului, cea la Limba și literatura maternă. Potrivit ISJ Constanţa în judeţul Constanţa nu s-a înscris niciun candidat pentru a susţine această probă. 

ABsolvenţii au susţinut examen la Limba şi literatura croată, Limba şi literatura germană, Limba şi literatura italiană, Limba şi literatura maghiară (tehnologic, real şi uman) şi Limba şi literatura ucraineană. 

 

„Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 31 august (până la ora 12:00). Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului“ - au precizat reprezentanții ISJ Constanța.


Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie 2021.

​În secţiunea Documente puteţi studia subiectele pe care le-au avut de rezolvat absolvenţii la ultima probă a sesiunii de toamnă a bacalaureatului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii