Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2021 Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la proba obligatorie a profilului (documente)

ro

29 Jun, 2021 15:23 1228 Marime text
  • Următorul  examen va avea loc miercuri, 30 iunie, când elevii vor susține proba la alegere a profilului și a specializării, 

După ce ieri au susținut prima probă a examenului de bacalaureat 2021, sesiunea iunie-iulie, absolvenții de liceu au revenit astăzi în sălile de examen pentru a susține proba obligatorie a profilului. Mai exact, elevii au susținut proba de matematică și istorie. 

Următorul  examen va avea loc miercuri, 30 iunie, când elevii vor susține proba la alegere a profilului și a specializării, iar ultima este cea scrisă la Limba și literatura maternă și este programată joi, 1 iulie. 

Potrivit ISJ Constanța, în județul Constanța examenul este organizat în 32 de centre (28 mediul urban, 4 mediul rural).

Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 5088 de candidați, dintre care 4251 de candidați din promoția curentă, respectiv 837 de candidați din promoțiile anterioare.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 12:00). Reprezentanții ISJ Constanța reamintesc că afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

În secțiunea Document puteți studia subiectele și baremele de la proba de istorie și matematică a bacalaureatului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii