Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi are loc proba scrisă la examenul de Definitivat (galerie foto)

ro

22 Jul, 2020 09:34 1638 Marime text
  • La ora 10.00 va începe proba scrisă pentru examenul de Definitivat.

Emoții mari printre cadrele didactice. La ora 10.00 va începe proba scrisă pentru examenul de Definitivat. La Constanța, examenul va fi susținut în Centrul de examinare Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea Constanța.

Dintre cei 211 candidați înscriși la începutul anului școlar la 35 de discipline de examen, au fost admiși la proba scrisă 199 de candidațicare au îndeplinit cumulativ următoarele condiții: efectuarea unui stagiu de predare în specialitate de cel puțin un an, calificativul pentru anul școlar în curs „Bine” sau „Foarte bine” și media aritmetică a notelor obținute la inspecția la clasă și la evaluarea portofoliului profesional - minimum 8 (dar note nu mai mici de 7 la fiecare din probele respective).
Primele rezultate vor fi afișate în data de 29 iulie în centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.roContestațiile se depun la centrul de examen, conform calendarului aprobat, în zilele de 29 iulie, după afișarea rezultatelor, și pe 30 iulie, până la ora 12:00.  Rezultatele finale se afișează la centrul de examen și pe site-ul anterior menționat, în data de 4 august 2020.
Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care trebuie să fie de cel puțin 8 (opt) pentru promovarea examenului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii