Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele Monicăi Oana Nuţu, noul inspector şcolar general adjunct al ISJ Constanţa (document)

ro

05 Nov, 2016 00:00 5004 Marime text
Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a transmis ordinul de numire a Monicăi Oana Nuţu în funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Constanţa. Monica Oana Nuţu este profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Eforie Nord, dar şi consilier local la Primăria Cumpăna.
 
Astfel, echipa de conducere a ISJ Constanţa este următoarea: Gabriela Bucovală - inspector şcolar general, Alina Codreanu - inspector şcolar general adjunct, Monica Oana Nuţu - inspector şcolar general adjunct.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna iunie a acestui an, Monica Oana Nuţu deţine, împreună cu soţul, un teren extravilan de 381 mp şi o casă de locuit de 99,34 mp, ambele situate în Cumpăna. În garaj, Monica Oana Nuţu are două automobile: un Peugeot 107, fabricat în anul 2006, şi un Volkswagen Golf, fabricat în 2015. La rubrica „Datorii“, este amintit un credit de 30.000 de euro, scadent în anul 2021.
 
Noul inspector şcolar general adjunct al ISJ Constanţa nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal 2014, a încasat 36.510 lei de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna şi de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Eforie Nord. Soţul său a câştigat de la SPITVBL Constanţa suma de 46.756 de lei. La bugetul familiei se adaugă 756 de lei, sumă ce reprezintă alocaţia copilului minor. Din chiria unui imobil, Monica Oana Nuţu a obţinut 600 de euro. În ceea ce priveşte declaraţia de interese, aceasta nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale Monicăi Oana Nuţu completate în anul 2016. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Poteica 05 Nov, 2016 05:55 generalii-ATENTIE !!!! Important nu este din ce partid face parte, acestea-s rautati! important este ca aceasta doamna Nutu Oana a obtinut la scris 42 de puncte din maxim 50. (concurs directori). un asa punctaj mare a obtinut doar doamna Marcu Isabela, 45, 75, scris (concurs general adjunct). celelalte probe, CV si interviul sunt subiective, deoarece unii au doctoratul (plagiat ce-i drept 99%, ptr ca dupa "89 nu avem cum sa dam peste 65.000 de doctorate fara sa se inregistreze o imbunatatire in nici un domeniu de activitate al tarii), altii au hartii obtinute pe relatii iar interviul este cea mai subiectiva proba. ca sa evaluezi un plan de dezvoltare institutionala trebuie ca tu sa fii un analist fin si sa faci dovada ca ai conceput/elaborat tu cel putin in cariera ta profesionala un plan/proiect de o asa finete. ori din comisie mai fac parte si cadre didactice care nu au cel putin gradul didactic al celui evaluat sau realizarile din CV -ul evaluatului. s-a dus in derizoriu munca unor candidati. in concluzie FELICITARI DOAMNA NUTU pentru punctajul obtinut in mod special la scris! pentru comentatorii rautaciosi, va sugerez sa mergeti la concurs si abia apoi sa faceti comentarii. aceasta-i ordinea! prezenta la concurs, sa vedem punctajul vostru si apoi stam la o dezbatere cu curajul de a scrie numele si prenumele in clar aici cand iti sustii denigrarea....