Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 400 de cadre didactice Profesori din Constanţa care vor să primească gradaţie de merit în următorii cinci ani (document)

ro

23 May, 2016 00:00 4734 Marime text

 
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa a afişat săptămâna trecută tabelul nominal cu punctajele candidaţilor la concursul de acordare a gradaţiilor de merit aprobate în şedinţa Consiliului de Administraţie. Contestaţiile depuse urmează să fie soluţionate până la data de 25 mai. Ulterior, între 26 şi 27 mai va avea loc validarea rezultatelor finale ale concursului de către Consiliul de Administraţie al ISJ.
 
Lista cuprinzând personalul didactic din unităţile de învăţământ validat în vederea acordării gradaţiei de merit va fi înaintată între 30 şi 31 mai către Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, care va emite ordinul de acordare a acestora pe data de 11 august. Gradaţia de merit reprezintă 25% din salariul de bază şi se acordă pe o perioadă de cinci ani, începând cu data de 1 septembrie 2016.
 
La Constanţa, vor fi acordate 192 de gradaţii de merit, dintre care cinci pentru personalul didactic de conducere, 165 pentru personalul didactic de predare şi 22 pentru personalul didactic auxiliar. Şi-au depus dosarele în vederea acordării gradaţiei de merit: 21 de secretari, un documentarist, doi bibliotecari, 12 informaticieni, zece contabili, doi laboranţi, şapte administratori de patrimoniu, trei mediatori şcolari, nouă profesori de Arte, 11 profesori de Biologie, şapte profesori de Chimie, zece directori, 19 profesori de educaţie fizică, trei profesori de la cluburi sportive şcolare, 41 de educatoare, opt profesori de Fizică, patru profesori de Geografie, un profesor de la Palatul Copiilor, cinci profesori de informatică, 69 de învăţători, patru profesori de psihologie, opt profesori pentru învăţământul special, 26 de profesori pentru discipline tehnice, doi maiştri instructori, opt profesori de Limba engleză, 12 profesori de Limba franceză, un profesor de Limba germană, un profesor de Limba latină, trei profesori de Limba turcă, 15 profesori de Limba şi literatura română, 24 de profesori de Matematică, patru profesori de discipline socio-umane, 11 profesori de religie şi opt profesori de istorie. 
 
Cei zece directori sunt: Nejdet Ismet Gevat - Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, Mihai Ionescu - Şcoala Gimnazială nr. 3 Mangalia, Florica Nicolae - Şcoala Gimnazială nr. 1 Ciocârlia, Anghelina Târnă - Colegiul Agricol Poarta Albă, Accan Mologani - Colegiul Naţional „Kemal Ataturk“ Medgidia, Doiniţa Panici - Şcoala Gimnazială nr. 37 Constanţa, Semra Curtomer - Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin“ Constanţa, Elena Dinca - Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu“ Medgidia, Zisan Şicu - Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“ Medgidia şi Doina Grozea - Colegiul Agricol Poarta Albă.

Pe pagina de internet a cotidianului ZIUA de Constanţa, secţiunea Documente, puteţi consulta Tabelul nominal cuprinzând punctajele candidaților la concursul de acordare a gradațiilor de merit aprobate în ședința consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanţa.

Citeşte şi Care sunt condiţiile - Directori, profesori, secretari, bibliotecari şi informaticieni din Constanţa vor primi gradaţii de merit

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii