Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Alege Educația! Este calea către viitorul tău”. Târgul educațional are loc la Pavilionul expozițional Constanța, dar și în locații din județ (galerie foto)

ro

19 Apr, 2018 12:35 1974 Marime text
În perioada 19-20 aprilie 2018, oferta educațională a anului școlar 2018-2019 va fi prezentată sub sloganul „Alege Educația! Este calea către viitorul tău” de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa, universităţile locale şi alţi parteneri educaţionali.
 
Potrivit ISJ Constanța, instituţiile de învăţământ teoretic, vocațional sau tehnologic, liceal și postliceal, îşi vor expune oferta  atât la Pavilionul Expoziţional Constanţa cât şi în alte 8 locaţii din judeţul Constanţa (Medgidia, Mangalia, Năvodari, Cobadin, Hârşova, Cernavodă, Eforie, Mihail Kogălniceanu).

Târgul ofertelor educaţionale este adresat elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, părinţilor acestora dar şi elevilor de liceu interesaţi de traseul educațional și al formării profesionale după absolvirea celor 12 clase.

Oferta învățământului dual  va fi evidențiată într-un stand special dedicat la care vor putea fi contactați atât reprezentanții operatorilor economici care au solicitat acest tip de școlarizare, cât și elevii care se află deja într-un asemenea parcurs de formare. Programul de vizitare pentru cele două zile este 9.00-18.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 19 Apr, 2018 20:25 Sa fim seriosi despre ce educatie mai vorbim cand avem de 3 (trei) ori mai multe sali de ocuri de noroc si cazinouri decat scoli ! Acolo-i calea catre viitorul lor ,restul gargara ....Nimeni nu mai doreste ca boborul sa fie educat ,numai asa pot fi usor manipulati cu televizorul sau cu ceva mici si bere !Toate tarile europene la un loc nu au atatea sali de noroc si cazinouri cate are Romania .