Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A IX-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Antic pentru Elevi

ro

30 Jul, 2019 00:00 1673 Marime text
Săptămâna aceasta, la Palatul Copiilor Constanţa are loc Festivalul Naţional de Teatru Antic pentru Elevi, ediţia a IX-a. Activitatea face parte din Calendarul Activităţilor Educative Naţionale al Ministerului Educaţiei Naţionale. Deschiderea festivă va avea loc astăzi, la ora 16, în sala de spectacole a Palatului Copiilor Constanţa. Vor participa aproximativ 100 de elevi, componenţi ai trupelor de teatru din Sighişoara, Iaşi, Craiova, Cluj, Făgăraş şi Constanţa.
 
Acest proiect este destinat trupelor de teatru din Palatele şi Cluburile Copiilor din ţară şi urmăreşte îmbinarea abilităţilor elevilor de a se manifesta artistic. Festivalul Naţional de Teatru Antic pentru Elevi se va desfăşura sub formă de concurs, pe doua secţiuni: monolog şi spectacol, unde trupele de teatru vor trebui să prezinte un spectacol din repertoriul antic.
 
„Acest proiect reprezintă o oportunitate, atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi, de a prezenta exemple de bună practică şi de a promova schimbul de experienţă, ceea ce va contribui la îmbunătăţirea activităţii educative din cadrul palatelor şi cluburilor copiilor”, a declarat directorul Palatului Copiilor, prof. Roxana Isabela Mitan.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii