Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

15 candidați s-au retras Cum s-a desfășurat examenul de definitivare în învățământ la Constanța

ro

18 Jul, 2018 16:27 2281 Marime text
Azi, a avut loc examenul de definitivare în învățământ. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Constanța, din 238 de candidati înscriși, au fost prezenți 206 prezenti, 17 candidați au absentat, iar alți 15 s-au retras din examen.
 
Examenul a avut loc la Şcoala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica”. Rezultatele iniţiale se vor afişa pe data de 24.07.2018. Contestaţiile se vor depune la centrul de examen Şcoala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica” Constanţa. Rezultate finale vor fi făcute publice pe 27 iulie.
 
Candidatul care se retrage din proprie iniţiativă poate solicita anularea lucrării, pe baza unei declaraţii, predă lucrarea şi foaia cu subiecte şi părăseşte sala după cel puţin o oră, dar nu la mai mult de trei ore de la deschiderea plicului cu subiecte. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale. În cazuri excepţionale, dacă un candidat solicită părăsirea temporară a sălii, el este însoţit de unul dintre asistenţii supraveghetori până la înapoierea în sală de examen, fără a beneficia de prelungirea timpului alocat rezolvării subiectelor“.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii