Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitat este procurorul Teodor Niţă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

ro

10 Jun, 2021 13:51 5414 Marime text
  • Ziua-n amiaza mare este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu
 

Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu, un nume cunoscut în presă. Invitatul ei din această săptămână este procurorul Teodor Niţă din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, iar emisiunea se va desfășura vineri, 11 iunie, de la ora 13.00.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Teodor Niță s-a născut la data de 9 octombrie 1965, în localitatea Seimeni. După ce a absolvit Şcoala de Ofiţeri Radiolocaţie a decis să-şi încerce norocul la Facultatea de Drept din Bucureşti.

A terminat facultatea şi a fost repartizat la Olteniţa, în funcţia de procuror. A fost ultima serie cu repartiţii, iar la sfârşitul anului 1991 a fost transferat de Institutul Naţional al Magistraturii la Parchetul din Sectorul IV Bucureşti. În 1992 şi-a dat examenul de definitivat. Aşa a ajuns judecător la Medgidia. Trei ani mai târziu s-a înscris în avocatură.
La sfârşitul lui 2006 s-a întors la prima dragoste: magistratura.
În septembrie 2013 a promovat procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Teodor Nita este, la această oră, unul dintre cei mai cunoscuți anchetatori din România, specializat în infracțiuni de Mediu.
În timpul liber, Niţă călătoreşte foarte mult. Este îndrăgostit de mare, în special de Marea Neagră. Vacanţele de vară şi le petrece pe litoral, iar iarna pleacă să cucerească crestele munţilor pe schiuri. A făcut turul României pe bicicletă şi a cucerit Transfăgărăşanul pe două roţi. Proba de viteză o dă împreună cu prietenii: pornesc de la Cazinoul din Constanţa şi se opresc la Cazinoul din Mamaia. Este un iubitor activ al artelor marțiale, obținând chiar și acum, la categoria lui de vârstă, medalii la campionatele europene și mondiale. Următoarea competiție sportiva la care participă va fi chiar pe data de 4 iulie.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii