Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este dr. Bogdan Cristian Ion, singurul specialist în Medicină Hiperbară din România

ro

25 Jun, 2021 00:00 6647 Marime text
  • Ziua-n amiaza mare este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu
 
Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu, un nume cunoscut în presă. Invitatul ei din această săptămână este dr Bogdan Cristian Ion, singurul specialist în Medicină Hiperbară din România, iar emisiunea se va transmite vineri, 25 iunie, de la ora 13.00.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
 
Doctorul Bogdan Cristian lucrează de 25 de ani în Medicina Hiperbară. Și-a obținut specializarea în Germania, unde a profesat ani de zile. S-a întors, apoi, în România. A deschis o clinică de terapie hiperbară, la Constanța, în 2009, și un spital, la Târgu Mureș, în 2012.
 
Prin terapia cu oxigen hiperbaric, specializarea doctorului, pacientul aflat într-o barocameră inspiră oxigen pur la o presiune ridicată. Sunt zeci de boli vindecate sau ameliorate prin acest tratament.
 
În contextul pandemic, terapia cu oxigen hiperbaric este una dintre cele mai eficiente metode pentru recuperarea bolnavilor de COVID.
 
Tratamentul hyperbaric este recunoscut în plan mondial, dar nu și în România. Iar doctorul Bogdan Cristian Ion va explica la „ZIUA-n amiaza mare” cum se fac oamenii bine, dar nu și autoritățile.   
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii