Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța

ro

17 Jun, 2021 16:36 3205 Marime text
  • Ziua-n amiaza mare este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu
 
Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu, un nume cunoscut în presă. Invitatul ei din această săptămână este avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța, iar emisiunea se va desfășura vineri, 18 iunie, de la ora 13.00.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată în secțiunea de Interviuri din site-ul nostru și pe pagina noastră Facebok - www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Avocatul Cătălin Filişan este născut în anul 1977.

A fost consilier local din partea Partidului Democrat Liberal în urma alegerilor locale din anul 2008. După niciun an de mandat, mai precis pe 7 aprilie 2009, a hotărât să-şi dea demisia din Consiliul Local al Municipiului Constanţa şi să se dedice exclusiv avocaturii.

În ceea ce priveşte calitatea sa de avocat, Cătălin Filişan a intrat în Baroul Constanţa pe 1 decembrie 2000, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, şi poate pleda la instanţele de orice grad.
Din martie 2019 este decanul Baroului Constanța.
Cătălin Filișan este președintele Asociației Constanța Restart, iar sloganul acțiunilor a fost și este „FAPTE, NU VORBE”.











 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii