Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitații sunt șefii municipiului și județului Constanța

ro

02 Dec, 2021 15:45 2085 Marime text


Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu. Invitații  ei din această săptămână sunt șefii municipiului și județului  Constanța, iar emisiunea se va transmite vineri, 03 decembrie, de la ora 13.00.

ZIUA-n amiaza mare
are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Având în vedere că suntem la începutul lunii decembrie, în apropierea sărbătorilor de iarnă și a sfârșitului de an, invitații ediției de vineri, 3 decembrie, ora 13,00, a emisiunii „Ziua-n amiaza mare„ sunt politicienii care conduc municipiul și județul Constanța.

Sunt cei care își desfășoară activitatea în Casa Albă, cum îi spun constănțenii Palatului Administrativ. Sau, mai simplu, Prefectura Constanța, deși această impozantă clădire aparține, pe acte, prin Hotărâre de Guvern, Consiliului Județean Constanța.

Ne-am propus să arătăm constănțenilor locul de muncă al prefectului Silviu Coșa, al președintelui Consiliului Județean, Mihai Lupu, și al vicepreședinților săi, Stelian Gima și Petre Enciu.

Nu în ultimul rând, aripa clădirii în care funcționează Primăria municipiului Constanța, unde ne programasem, din vreme, întâlnirea cu primarul Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu.

Aici, am reușit doar parțial. Regretabil, dar nu din  vina noastră. Ne-am văzut și cu celălalt viceprimar, Florin Cocargeanu.

Vom afla, astfel, de la interlocutori, cât de mulțumiți au fost de activitatea lor din primul an de mandat, ce fac acum și ce au de gând să facă în 2022.

Nu vor lipsi temele privind gestionarea banului public, taxe, impozite, măsurile luate în pandemie, situația spitalelor, proiecte aflate deocamdată pe hârtie, proiecte care se vor concretiza în termen scurt sau peste trei ani, la finalul mandatului lor. Sau cum reacționează ei în fața nemulțumirilor venite din partea multor constănțeni dezamăgiți.

Și vom căuta răspunsuri despre modul în care autoritățile locale s-au pregătit sau au contribuit, în vreun fel, pentru ca locuitorii orașului și județului Constanța să aibă parte de sărbători de iarnă mai optimiste.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii