Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitata este președintele Asociației Elevilor Constanța, Ariana Dudună

ro

05 Aug, 2021 15:36 3607 Marime text
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu
Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu. Invitata ei din această săptămână este Ariana Dudună, președintele Asociației Elevilor Constanța, iar emisiunea se va transmite vineri, 06 august, de la ora 13.00.


ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Ariana Dudună, care conduce Asociația Elevilor Constanța (AEC), este invitata emisiunii „Ziua-n amiaza mare”, de vineri, 6 august, ora 13,00. A fost recent aleasă pe funcție și a intrat direct în vâltoarea bătăliilor pe care asociația le poartă cu guvernanții. Lupta elevilor din Constanța, și nu numai, cu Guvernul, pentru transportul gratuit al școlarilor care fac naveta, se dă în stradă. Protestele lor, cu pancarte și scandări, cu puncte de vedere pertinente în discuțiile cu autoritățile, sunt deja cunoscute. Reușesc să se descurce singuri pentru a-și arăta nemulțumirile.

De ani de zile, Asociația Elevilor Constanța, căreia, mai târziu, i s-au alăturat asociații ale elevilor din țară, cer guvernanților să respecte Legea Educației, care acordă gratuități pentru transportul școlar. Au protestat la Constanța, au protestat în Capitală, în fața Guvernului. S-au pus chiar și în calea premierului Florin Cîțu, când acesta a venit la o ședință a liberalilor, la Casa de Cultură.

Ariana Dudună va prezenta, pe larg, la „Ziua-n amiaza mare”, tot ce îi doare pe elevii constănțeni, eforturile pentru obținerea drepturilor lor și până când vor  lupta cu autoritățile. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii