Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Vara își intră în drepturi? Cum va fi vremea în iulie și august pe litoral

ro

21 Jun, 2021 14:58 2756 Marime text


  • Marți, 22 iunie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE aflăm detalii despre prognoza pentru sezonul estival 2021, dar și ce sunt  pragurile de avertizare meteorologică
  • Invitat este Dumitru-Marius Coțofan, directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea 
  • Șeful CMR Dobrogea va vorbi și despre rezerva de umiditate din Dobrogea și perspectivele pentru agricultură, având în vedere seceta pedologică cu care ne-am confruntat în ultimii ani

Cu toții ne întrebăm cum va fi vremea în vara anului 2021, după o lună iunie care a adus multe precipitații și temperaturi relativ scăzute pentru această perioadă.

Dumitru-Marius Coțofan, directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea vorbește  marți, 22 iunie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE despre prognoza pentru sezonul estival 2021, dar și despre pragurile de avertizare meteorologică.

Tot la ZIUA Live aflăm mai multe și despre organizarea și funcționarea administrației naționale de meteorologie, de la stații meteorologice până la serviciul de prognoză.

Directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea va vorbi și despre rezerva de umiditate din Dobrogea și perspectivele pentru agricultură, având în vedere seceta pedologică cu care ne-am confruntat în ultimii ani, dar și despre perdelele forestiere, ca beneficii pentru agricultura și transporturi.



ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii