Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Top 5 probleme din justiție, modificarea Codurilor și situația din cadrul Coaliției PNL - USR

ro

26 Jun, 2021 15:12 2687 Marime text

  • Stelian Ion, cel de- al 22-lea ministru al Justiției în România post-revoluționară vine la ZIUA LIVE
  • Duminică, 27 iunie de la ora 13.00 discutăm despre top 5 probleme din Justiție, dar și despre situația din cadrul Coaliției de la Constanța
  • Vrem să aflăm dacă se va reîntoarce în profesie (n.r. avocatură) după ce termină cu politica și dacă a renunțat la ideea de a mai candida pentru Primăria municipiului Constanța 

Ministrul Justiției, Stelian Ion vine la ZIUA LIVE, duminică, 27 iunie de la ora 13.00.  Deputatul USR de Constanța este cel de- al 22-lea ministru al Justiției în România post-revoluționară.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Top 5 probleme din Justiție, relația cu CSM, dosarul Colectiv, stadiul extrădărilor unor oameni de afaceri, activitatea DNA, pensionările din justiție și când vor fi modificate Codul Penal/Codul de Procedură Penală conform deciziilor CCR sunt câteva dintre temele pe care le vor aborda.

Totodată, Stelian Ion vorbește la ZIUA LIVE despre situația din cadrul Coaliției PNL - USR de la Constanța și vrem să aflăm dacă se va reîntoarce în profesie (n.r. avocatură) după ce termină cu politica și dacă a renunțat la ideea de a mai candida pentru Primăria municipiului Constanța în 2024.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii