Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Teatrul de Stat Constanța și-a redeschis porțile cu trei premiere!

ro

19 May, 2021 15:28 3231 Marime text
  • Teatrul de Stat Constanța nu și-a deschis porțile oricum, ci oferind publicului constănțean trei premiere. Comedia muzicală - “Crima din strada Lourcine” și spectacolul “Maria Tănase. O poveste"
  • Cea de-a treia premieră, "8 TAȚI" în regia lui Irisz Kovacs și scenografia lui Theodor Niculae, o coproducție cu Facultatea de Teatru şi Film din cadrul Universității Babeş Bolyai din Cluj-Napoca se joacă chiar în acest weekend
  • Detalii despre programul stagiunii TSC 2020-2021 aflăm la ZIUA LIVE de la directorul general al instituției, regizorul Erwin Șimșensohn

Ca urmare a scăderii incidenței de infectare cu virusul Sars Cov 2 și a deciziei autorităților de a relaxa măsurile de restricție începând cu data de 15 mai 2021, teatrele și sălile de spectacole au fost redeschise.

Teatrul de Stat Constanța nu și-a deschis porțile oricum, ci oferind publicului constănțean trei premiere. Comedia muzicală - “Crima din strada Lourcine” și spectacolul “Maria Tănase. O poveste".

Cea de-a treia premieră, "8 TAȚI" în regia lui Irisz Kovacs și scenografia lui Theodor Niculae, o coproducție cu Facultatea de Teatru şi Film din cadrul Universității Babeş Bolyai din Cluj-Napoca se joacă chiar în acest weekend.

Mai multe detalii despre stagiunea TSC 2020-2021 aflăm la ZIUA LIVE de la directorul general al instituției, regizorul Erwin Șimșensohn, joi, 20 mai, de la ora 14.00

Și tot la ZIUA LIVE aflăm ce surprize pregătește publicului echipa Teatrului de Stat Constanța pe perioada sezonului estival.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii