Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. RADET dispare. Termoficare Constanţa va prelua serviciul public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice. Cum se va face acest transfer?

ro

29 Mar, 2021 12:55 7814 Marime text

Interviu LIVE marți, 30 martie, de la ora 14:00, cu Iulian Gropoșilă, președintele Consiliului de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL.

  • Societatea Termoficare SRL a fost înmatriculată oficial la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.
  • Termoficare Constanța urmează să preia serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiu.
  • Există sau nu o strategie de preluare a sistemului de termoficare? Detalii aflăm la ZIUA LIVE de la președintele Consilului de Administrație al societății, Iulian Gropoșilă.

Societatea Termoficare SRL, care va prelua serviciului public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanța, a fost înmatriculată oficial la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Societatea care are ca unic asociat municipiul Constanța are un capital social de  27.500 lei. Fondatori sunt municipiul Constanța și administratorii: Iulian-Aurelian Gropoșilă, Laurențiu Chirtop, Liviu-Dorel Popa, Bogdan Bădescu și Monica-Anca Moroianu.

În funcția de președinte al Consiliului de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL a fost ales Iulian Gropoșilă, consilier al primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Marți, 30 martie, de la 14.00, la ZIUA LIVE, președintele C.A. Termoficare Constanța SRL, Iulian Gropoșilă vorbește despre strategia de preluare a sistemului de termoficare a municipiului Constanța de la RADET, o societate aflată în prag de faliment.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii