Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE „Meditația ca stil de viață“ – interviu cu Mihai Checheriță, despre puterea de a manifesta orice dorință

ro

23 Jan, 2022 12:22 1953 Marime text

 
 
  • Luni, 24 ianuarie 2022, ora 14:00, Mihai Checheriță vine la ZIUA LIVE și ne vorbește despre arta meditației în viața de zi cu zi.
  • Mihai Checheriță este „anteprenor de vise“. Prin tehnici de meditație te învață cum poți să materializezi în viața de zi cu zi orice dorință, mai mică sau mai mare.
  • Mihai este fondatorul proiectului „Vibrații Înalte“. A adunat în comunitatea sa online peste 30.000 de persoane în aproximativ doi ani.
  •  Pe canalul de youtube și pe pagina de facebook Vibrații înalte, Mihai oferă materiale gratuite.
  • Cel mai mare vis al său este să ajute 100.000 de oameni. 
 
ZIUA LIVE este mai mult decât un concept prin care încercăm să aducem claritate în subiecte diverse, este și un loc din care dorim să aflăm informații importante pentru sănătatea noastră, pentru sufletul nostru ... pentru lucrurile pe care nu le putem atinge, dar le putem simți.
 
Iar la capitolul simțuri, meditația este cheia prin care reușim să ne înțelegem cu adevărat dorințele, nevoile, dar mai ales sentimentele.
 
Tocmai pentru a clarifica rolul meditației în viața de zi cu zi, dar și în dezvoltarea spirituală și persoanală a fiecăruia dintre noi, Mihai Cheheriță vine la Ziua Live.
 
Ce este meditația? Cum se practică? Care este exercițiul prin care putem materializa cu ușurință orice dorință? Ce are de aface meditația cu starea de spirit, cu energia de pe parcursul întregii zile, cu modul în care oamenii se comportă cu noi?
 
La toate aceste întrebări și nu numai ne va răspunde invitatul emisiunii. Vom vorbi și despre viața lui Mihai dinainte de meditație.
 
La doar 20 de ani, Mihai lucra ca gunoier și era dependent de cocaină. Cum a reușit să treacă peste această dependență, cum și-a recăpătat credința și cum a reușit să nască credință în sufletul atâtor oameni, rămâne să aflați din interviul de luni, 24 ianuarie, ora 14.00, pe contul de youtube Ziua de Constanța, pe pagina de facebook Ziua de Constanța, dar și pe site-ul nostru www.ziuaconstanta.ro.
 
De mica unire, dăm mână cu mână, meditând împreună!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii