Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă răspunde întrebărilor legate de actul de guvernare și de investiții la nivelul județului

ro

22 Apr, 2021 14:40 2900 Marime text
  • Deputatul Bogdan Huțucă, vine la ZIUA LIVE, vineri, 23 aprilie de la ora 14.00
  • Ce proiecte ar putea fi trimise de de la Constanța ( n.r. Consiliul Județean Constanța și de primăria Constanța), cu șanse de  finanțare prin Planul Național de Reziliență și Relansare?
  • Cum colaborează pe plan local PNL și USR-PLUS? 


Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, vine la ZIUA LIVE, vineri, 23 aprilie de la ora 14.00.

Abordăm problemele locale și interne actuale: S-a pus punct crizei guvernamentale? Cum colaborează pe plan local PNL și USR-PLUS? 

Ce proiecte ar putea fi trimise de la Constanța ( n.r. Consiliul Județean Constanța și de primăria Constanța), cu șanse de  finanțare prin Planul Național de Reziliență și Relansare? În contextul incertitudinilor legate de evoluția pandemiei Covid-19, cum ajută Guvernul mediul de afaceri, pentru că industria Horeca așteaptă răspunsuri clare.

Și nu în ultimul rând, merge România în direcția relaxării? Toate răspunsurile le vom afla vineri, de la ora 14.00 la  ZIUA LIVE pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe pagina Facebook, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră. 

Deputatul Bogdan Huțucă este președintele Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii