Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Județul Constanța are nevoie urgentă de alocări bugetare și de predictibilitate!

ro

28 Jul, 2021 14:48 2404 Marime text
  • Șeful administrației județene va prezenta la ZIUA LIVE,  situația economică și financiară a județului Constanța, dar și strategia de dezvoltare, după primele zece luni de mandat
  • Mihai Lupu îl va susține pe Florin Cîțu în competiția internă din PNL. Argumentele deciziei lui președintelui Consiliului Județean Constanța  le aflați la ZIUA LIVE,  joi, 29 iulie, de la ora 13.00


Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu este invitat la ZIUA LIVE.

Șeful administrației județene va prezenta situația economică și financiară a județului Constanța, dar și strategia de dezvoltare, după primele zece luni de mandat.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm și despre proiectul integrat pe sănătate și prevenție, despre relația cu primarii dar mai ales despre sursele de finanțare, fără de care Constanța va rămâne în continuare în coada clasamentului județelor la capitolul dezvoltare.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu îl va susține pe Florin Cîțu în competiția internă din PNL, după ce, a spus acesta în cadrul Conferinței județene de alegeri a partidului  -  "Ludovic Orban nu și-a arătat interesul nici cum să sprijine județul Constanța sau să aprecieze eforturile făcute de membrii PNL la malul mării".

Argumentele deciziei lui Mihai Lupu le aflați la ZIUA LIVE,  joi, 29 iulie, de la ora 13.00, în direct, din sediul Consiliul Județean Constanța.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii