Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. După 20 de ani. Interviu cu singurul președinte - femeie al unei formațiuni politice de la Constanța

ro

17 May, 2021 15:03 3846 Marime text

Interviu LIVE marți, 18 mai, ora 14.00, cu Liana Naum, singurul președinte - femeie al unei formațiuni politice de la Constanța.

  • Liana Naum a fost președintele organizației județene a PDSR (n.r. actualul PSD) în perioada 1997-2000
  • Cum era viața în PSD Constanța înainte de epoca Mazăre și ce aport au avut social-democrații de la acea vreme în aducerea acestuia în partid, aflăm la ZIUA LIVE
  • În mandatul 2000-2004, Liana Naum a fost deputat. Vrem să aflăm care este părerea fostului parlamentar în legătură cu eliminarea pensiilor speciale pe care le primeau înainte de februarie 2021
  • La ZIUA LIVE vorbim și despre evoluția politicii constănțene în ultimii 20 de ani, dar vrem să știm și ce părere are fostul președinte al PDSR Constanța despre actuala conducere a PSD și dacă mai au social-democrații constănțeni resurse să părăsească în următorii ani banca opoziției

A fost președintele organizației județene a PDSR (n.r. actualul PSD) în perioada 1997-2000. Singura femeie politician de la Constanța, care a avut pe mână ceea ce este și astăzi un partid al bărbaților.

Cum era viața în PSD Constanța înainte de epoca Mazăre și ce aport au avut social-democrații de la acea vreme în aducerea acestuia în partid, aflăm la ZIUA LIVE.

După decapitarea filialei PSD de la Constanța și instalarea lui Radu Mazăre în fruntea organizației, niciunul dintre foștii lideri nu şi-au mai găsit locul nici în echipa de conducere, nici pe listele parlamentare și nici în echipa de la primărie.

În mandatul 2000-2004, Liana Naum a fost deputat. Vrem să aflăm care este părerea fostului parlamentar în legătură cu eliminarea pensiilor speciale pe care le primeau înainte de februarie 2021.

În 2005, Liana Naum activa în organizația PSD de la Mangalia, însă în urma alegerilor desfășurate în cadrul organizațiilor municipale și orășenești ale partidului a fost exclusă Biroul Municipal alături de Paul Botaș.

A rămas simplu membru de partid, în schimb, la nivel național, era vicepreședintele organizaţiei naţionale a femeilor din PSD. În această calitate a continuat să facă politică încă o perioadă.

Ulterior a renunțat cu totul la politică, a condus Cercul Militar de la Mangalia iar în ultimii ani s-a dedicat voluntariatului . Motivele plecării din politică le aflăm, marți de la ora 14.00 chiar de la Liana Naum.

La ZIUA LIVE vorbim și despre evoluția politicii constănțene în ultimii 20 de ani, vrem să știm și ce părere are fostul președinte al PDSR Constanța despre actuala conducere a PSD și dacă mai au social-democrații constănțeni resurse să părăsească în următorii ani, banca opoziției.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii