Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA Live Directorul executiv al DSP Constanța, Cristina Schipor, interviu despre COVID-19

ro

27 Feb, 2021 00:00 5271 Marime text

Cristina Mihaela Schipor, directorul executiv al DSP Constanța vine luni, 1 martie 2021, de la ora 12.00 în studioul ZIUA pentru a discuta despre ultimele noutăți cu privire la evoluția COVID-19 la Constanța.

  • Ne apropiem de intrarea în etapa a III-a de vaccinare – populația general
  • Pe 26 februarie s-a împlinit un an de la primul caz COVID-19 din România
  • ZIUA live poate fi urmărită pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta

Pandemia COVID-19 ne-a schimbat pe toți. Medicii, asistenții medicali, pompierii, polițiștii, militarii, etc. au luptat umăr la umăr în această bătălie împotriva virusului SARS-CoV-2. La un an de la prima infectare în România, mii de români au primit deja vaccinul. Am trecut prin lockdown, prin măsuri de restricții, prin zile negre cu sute de decese și mii de infectări, dar și zile încărcate de speranțe, când vedeam cum rata de incidență scade considerabil.


Cristina Mihaela Schipor este directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Constanța și este invitată în cadrul unui interviu LIVE, la cotidianul ZIUA de Constanța, pentru o trecere în revistă a celor întâmplate în ultimul an, dar și asupra ceea ce ne rezervă viitorul, mai ales cu privire la pregătirile pentru următoarea etapă de vaccinare.

Luni, 1 martie 2021, de la ora 12.00, Cristina Schipor vorbește la ZIUA Live despre ce a însemnat pandemia COVID-19 pentru instituția pe care o conduce, ce dificultăți a întâmpinat, ce a însemnat debutul campaniei de vaccinare și ce va urma.

ZIUA live poate fi urmărită pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii