Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cum se împart banii din bugetul municipiului Constanța în 2021?

ro

05 Apr, 2021 13:47 3425 Marime text

 

Interviu LIVE marți, 6 aprilie, de la 14.00, cu viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu și consilierul local USR PLUS, Mihai Ochiuleț.

  • Cinci regulamente importante pentru derularea activităților comerciale, de gospodărire, panotaj, taximetrie și cel privind organizarea și funcționarea parcărilor publice se află în dezbatere publică.
  • Concomitent, proiectul de buget al municipiului Constanța pentru 2021 se află în consultare.
  • La ZIUA LIVE vorbim despre care va fi forma finală a regulamentelor dar și despre justețea împărțirii banilor Constanței anul acesta
  • Invitați la ZIUA LIVE sunt viceprimarul Ionuț Rusu (PNL) și consilierul local, Mihai Ochiuleț de la USR PLUS
Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 și patru regulamente importante pentru municipiul Constanța se află încă în faza de dezbatere publică.

Proiecte urmează să fie aprobate de Consiliul Local Municipal Constanța în luna aprilie:
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța împreună cu anexele 1 și 2,
  • Regulament privind normele pentru îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța, formă consolidată,
  • Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța,
  • Regulament privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța, formă consolidată.
Despre forma finală a acestora discutăm cu invitații noștri, marți, 6 aprilie, de la 14.00, la ZIUA LIVE cu viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu și consilierul local USR PLUS, Mihai Ochiuleț.

Totodată, dezbatem modul de împărțire a banilor în cadrul proiectului de buget pentru 2021.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii