Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cum se desfășoară admiterea la Universitatea „Ovidius” din Constanța?

ro

12 Jul, 2021 13:50 3330 Marime text



 
  • Universitatea „Ovidius” din Constanța a scos la concurs 5.171 locuri pentru studii de licență și alte 2.655 locuri la programele de master
  • Marți, 13 iulie, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE, aflăm care sunt noutățile față de anul anterior de la Valentin Vanghelescu, membru în cadrul Comisiei Centrale de Admitere din UOC
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


La sesiunea de admitere din acest an, Universitatea „Ovidius” din Constanța a scos la concurs 5.171 locuri pentru studii de licență și alte 2.655 locuri la programele de master.

Marți, 13 iulie, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE, aflăm care sunt noutățile față de anul anterior de la Valentin Vanghelescu, membru în cadrul Comisiei Centrale de Admitere din UOC.

Totodată, discutăm și despre calendarul pentru Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie dar și despre modalitatea de înscriere și înmatriculare valabilă pentru această sesiune.

La ZIUA LIVE aflăm și de ce, spre deosebire de anii anteriori, candidații declarați admiși nu vor mai plăti taxă de înmatriculare.

Pentru cei interesați, toate informațiile legate de admiterea 2021 la UOC, sesiunile iulie și septembrie, pot fi accesate și la http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar și pe site-urile facultăților.

Totodată, Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează, în perioada 8 - 17 iulie 2021,  înscriere la concursul de admitere în cadrul Colegiului UOC.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii