Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cum ne îngrijim pielea vara. Tipuri de piele

ro

25 May, 2021 12:12 3750 Marime text



Interviu LIVE miercuri, 26 mai, ora 14.00, cu medicul Mărioara Axinciuc, medic primar Dermatovenerologie, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria

•    Expunerea la soare aduce cu sine nu numai beneficii pentru pielea noastră, ci și anumite afecțiuni, dacă nu este realizată corect.
•    Miercuri, 26 mai 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, aflăm de la medicul Mărioara Axinciuc, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, tot ce trebuie să știm despre modificările pielii în timpul verii, dar și despre cum ne alegem cremele de fotoprotecție.
•    ZIUA LIVE poate fi urmărită în direct pe site-ul www.ziuaconstanta.ro sau pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.

Sosirea mult-așteptată a verii aduce automat și o expunere la soare, intenționată ori nu, care poate avea efecte însemnate asupra pielii noastre.

Ce modificări suferă pielea noastră în timpul verii, dar și cum ne alegem cremele de fotoprotecție aflăm miercuri, 26 mai, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, de la medicul Mărioara Axinciuc, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

Totodată, medicul ne va explica și cum trebuie îngrijită pielea, în funcție de tipul fiecăreia, dar și ce reprezintă cifrele SPF de pe cremele de fotoprotecție.

Nu în ultimul rând, aflăm de la specialistul în Dermatovenerologie cum ne putem proteja de arsurile solare, care sunt afecțiunile pielii în timpul verii, precum și momentul în care trebuie să mergem la medic.

Astfel, medicul primar Dermatovenerologie Mărioara Axinciuc, din cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, ne va răspunde, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 26 mai, ora 14.00, la toate întrebările legate cum ne îngrijim pielea în timpul verii.







ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii