Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Consilierul primarului, Dorin Popescu prezintă strategia culturală a municipiului Constanța!

ro

22 Mar, 2021 12:31 4726 Marime text

Interviu LIVE marți, 23 martie, de la ora 14:00, cu Dorin Popescu, consilier al primarului municipiului Constanța.

  • Dorin Popescu coordonează comunicarea publică, organizarea evenimentelor municipalității și partea de tehnologie a informațiilor
  • Aflăm la ZIUA LIVE ce etape a parcurs strategia ulturală 2021-2031, care sunt operatorii culturali care au acceptat să intre în acest parteneriat cu municipalitatea și cum arată agenda evenimentelor culturale pentru următoarea perioadă, inclusiv pentru sezonul estival 2021


Dorin Popescu este unul dintre consilierii personali ai primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Popescu coordonează comunicarea publică, organizarea evenimentelor municipalității și partea de tehnologie a informațiilor.
Totodată, Dorin Popescu este responsabil cu procesul de elaborare a “Strategiei culturale a municipiului Constanța 2021-2031” .

Marți, 23 martie de la ora 14.00, aflăm la ZIUA LIVE ce etape a parcurs strategia, care sunt operatorii culturali care au acceptat să intre în acest parteneriat cu municipalitatea și cum arată agenda evenimentelor culturale pentru următoarea perioadă, inclusiv pentru sezonul estival 2021.

Tot la ZIUA LIVE, Dorin Popescu va prezenta și proiectele culturale pe care primăria Constanța le va derula cu orașele înfrățite dar și cu alți parteneri internaționali.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii