Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Clădirea Spitalului Clinic Județean Sf. Apostol Andrei Constanța, în pericol să se prăbușească?

ro

12 May, 2021 14:39 5460 Marime text


Senatorul PNL, Septimiu Bourceanu, membru în Comisia de Sănătate, l-a interpelat pe ministrul Sănătății, în legătură cu situația clădirii Spitalului Județean Constanța.
Senatorul liberal vorbește despre o situație care s-ar putea transforma într-o tragedie, așa cum reiese din ultimele două expertize tehnice asupra stării de siguranță a structurii Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța – prima realizată în  2007, iar cea de-a doua în 2017.



Din expertize rezultă un deficit de rezistență sau faptul că modul de alcătuire a stâlpilor și grinzilor nu îndeplinesc condițiile normelor de proiectare.
Toate detaliile despre situația SCJU Constanța le aflăm, joi, 13 mai, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE.
Un alt subiect de discuție vizează situația Coaliției de pe plan local și solicitările USR PLUS rămase neonorate până în acest moment.
Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre auspiciile sub care va debuta sezonul estival, astfel încât atât turiștii, cât și operatorii din turism să fie în siguranță pe litoral.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii