Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Care sunt prioritățile de finanțare și proiectele de dezvoltare ale UAT-urilor din județul Constanța?

ro

09 Jun, 2021 13:40 3426 Marime text


Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, coordonează activitatea Direcției Generale Tehnică, Urbanism, Amenajarea Teritoriului, a arhitectului-șef al județului, a Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ, Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat și Autoritatea Județeană de Transport din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Joi, 10 iunie, de la ora 14.00, Stelian Gima vorbește la ZIUA LIVE despre soluții indentificate de administrația județeană pentru dezvoltarea domeniilor sănătății, culturii și tineretului și sportului de la nivelul județului Constanța.

Și tot la ZIUA LIVE, aflăm de la vicepreședintele Consiliului Județean Constanța despre stadiul strategiei de dezvoltare durabilă a județului Constanța, prioritățile de finanțare și cofinanțare, dar și sursele pentru proiectele majore de dezvoltare ale UAT-urilor.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările
dumneavoastră.








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan Mihaescu 09 Jun, 2021 17:28 Cam mirat dl. vice, în poză !