Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Care sunt nemulțumirile taximetriștilor din Constanța

ro

24 Jun, 2021 14:06 1912 Marime text
  • La ZIUA LIVE, se discută   „Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța” .
  • Invitați sunt  Marin Neagu, președintele Federației Șoferilor din România și  Sorin Coadă, reprezentantul Camerei Taximetriștilor din Constanța. 

Printre nemulțumirile taximetriștilor sunt lipsa toaletelor publice din stațiile importante din municipiul Constanța, numărul redus de locuri pentru taxiuri la gară, cât și în Portul Tomis, Cazinou sau Poarta1, problema locurilor de parcare de la City Park Mall și  „vânătoarea” condusă de către Poliția Locală a municipiului Constanța.

 Marin Neagu a precizat că taximetriștii vor protesta dacă nu va exista o concluzie comună în urma discuțiilor cu autoritățile.

Noi am solicitat plasarea unor toalete in stațiile mari de taxi, cum ar fi la Delfinariu, la  gară, Poarta 1, precizează Coadă.

Cei doi invitați subliniază că există foarte mari probleme în ceea ce privește desființarea stațiilor de taxi.

Polițiștii vin să își facă treaba, dar noi o vedem ca pe o vânătoare. In momentul  în care eu opresc la City Mall, vine poliția și mă gonește, mai spune Coadă.


 
De asemenea, vestimentația taximetriștilor este o problemă actuală.
 

Noi suntem pentru o ținută decentă, precizează Coadă.



Taximetriștii au câștigat „o bătălie” cu Primăria Constanța, cu privire la numărul de mașini, după ce, Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, a punctat că nu vor scădea sub 1600 de mașini conform noului Regulament.








ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii